Meteen naar de inhoud

6 Unieke
Opleidingen

Beleggen of handelen in verschillende activa vereist ook specifieke strategieën en technieken per onderdeel en opleiding. De ene belegging is de andere niet. Voor elke cliënt een oplossing.

De best scorende opleiding van de benelux
op Trustpilot!

Leer om zelf te beleggen in cryptocurrency en om jouw munten op een veilige manier bij te houden. Je krijgt inclusief een half jaar community toegang en persoonlijke begeleiding.

Leer alles over spot & futures trading. Wij focussen op ‘naked trading’ technieken waarbij we live traden samen met onze cursisten. Een intensieve cursus waarbij je een bepaalde leercurve moet doorlopen om consistent winstgevend te leren handelen op maandbasis.

Leer beleggen in Exchange-Traded Funds op de reguliere markten en bouw passief vermogen op. Obtvang interessante tools en ontdek de manier om met lager risico te beleggen in aandelen & obligaties.

Een all-round NFT opleiding met niet enkel de focus op theorie, maar ook de praktische kant met bijvoorbeeld aanmaak van wallets, gebruik van platformen en portfolio-opbouw.

De to-the-point opleiding over beleggen in fysieke edelmetalen zoals goud, zilver & palladium. Een onmisbaar iets in een fundamenteel sterk beleggingsmandje.

Leer om zelf op een gefundeerde manier te beleggen in aandelen waar individuele aandelen worden opgevolgd en de focus ligt op mooie opbouw van rendement. Je krijgt inclusief een kwartaal community toegang en persoonlijke begeleiding.

1 Unieke
Community

Onze exclusieve Nederlandstalige community & kenniscentrum waar we jou voorzien met alle updates en live sessies over de algemene beleggings - en trading wereld! Ondersteund door al onze deskundige lesgevers & gevorderde cursisten die samen met jou hun beleggingsportfolio opvolgen, trade setups delen, nieuws delen, tips&tricks geven en tweewekelijks inclusief update calls doen.

Onze community volgt alle belegginstinstrumenten en trading pairs op. Cryptocurrency, Edelmetalen, ETF’s, NFT’s, Forex, Aandelen… Ze zitten allemaal in ons marktvizier.

Marktvizier organiseert regelmatig interessante events met gastspreker(s) te België en Nederland waar je steeds op uitgenodigd wordt. We komen ook elk kwartaal samen om gezellig op resto te gaan & eensgezinden te ontmoeten. Het perfecte netwerkmoment!

Onze lesgevers en cursisten delen hun trade setups met jou. Onze community staat open voor elk soort TA-technieken dus we hopen ook jouw tradingstijl te leren kennen in onze tradingkanalen! Samen vormen we een trading hub.

We bekijken de fundamentele aspecten van de verschillende markten en houden een dicht vizier op ontwikkelingen die een beleggingsportfolio zouden kunnen beïnvloeden. Op deze manier kan je zelf of samen met de andere leden gefundeerde beslissingen maken.

Wij verzamelen en delen al het interessante nieuws over de verschillende beleggingsinstrumenten, regulaties, nieuwe wetten … Een one-stop-shop voor breaking news en Macro-Economie.

Elke maand doen we een live community call om alle asset classes te overlopen en indien van toepassing nieuwtjes te delen. Ook doen we met onze traders een tweewekelijkse ‘Bullseye’ call met de focus op Technische Analyse. Alle leden mogen via stem verschillende trading pairs uitkiezen die we dan op alle timeframes gaan bekijken.

Heb je nog vragen? Maak een online afspraak of stuur me gewoon even via Whatsapp en we doen een korte call!