Meteen naar de inhoud

Aandelenmarkt
Fundamenteel

Leer hoe je fundamenteel belegt in individuele aandelen. We begeleiden jou in het zelfstandig beleggen en bieden jou een duidelijk stappenplan om te volgen. Een betere (en goedkopere) optie dan beleggen bij de bank.

best scorende opleidingen van de benelux!

Hoofdlesgever

Robbe Decostere

Wat zit er inclusief in jouw opleiding?

Bij de aandelen opleiding krijg je inclusief een kwartaal toegang tot onze MarktVizier community met toegang tot alle activaklasses en kanalen.

De Aandelen belegger opleiding bestaat exclusief uit live educatie zodat vraagstelling en interactie mogelijk is. We gaan samen praktisch aan de slag en overlopen alle stappen. De opleiding is toegankelijk voor iedereen zonder enige voorkennis. De volgende data van de lessen kan je bekijken onderaan deze pagina.

Tijdens deze sessie overloop je met Robbe de praktische kant van jouw beleggingsportfolio en ga je bespreken wat soort beleggersprofiel jij hebt en welke strategie je mogelijk kan kiezen om toe te passen.

Na de live lessen krijg je toegang tot de MarktVizier OpleidingZone waar alle lesinhoud en lesdata praktisch en gestructureerd is opgelijst zodat je makkelijk kan deelnemen aan de lessen en bepaalde topics kan terugvinden om te herbekijken.

Heb je een technisch probleem, een deel van de lesinhoud die je maar niet begrijpt of een ander probleem? Dan helpen wij jou met plezier verder via persoonlijke berichtgeving of een live video call. Ons doel is dat jij jouw doel bereikt.

Onze lesgevers volgen voor jou dagelijks de ontwikkelingen in de aandelenmarkt op.  Iets essentieels als je er voor kiest om te beleggen in individuele aandelen. Wanneer er dringende aanpassingen moeten gebeuren op gebied van regulaties, belastingen,a macro-nieuws of beurzen, dan doe wij steeds update calls. Wij zorgen voor jouw MarktVizier.

Planning volgende lessen

Indien je op een bepaalde live les niet aanwezig kan zijn, kan je steeds de opname bekijken in de OpleidingZone. Data voor de 1-op-1 worden afgesproken tijdens de groepslessen.

Schrijf vandaag in!

Populaire opleiding, plaatsen beperkt