Meteen naar de inhoud

Aangenaam!
Ik ben Stephan

Welkom bij Marktvizier. Ik ben de oprichter, Stephan De Haes, en ik heb reeds meer dan 8 jaar ervaring in het lesgeven en begeleiden van onze leden die interesse hebben in beleggen of handelen van Cryptovaluta.

Door het militair verleden van mezelf en Jens, alsook de hoofdjob van Robbe als profvoetballer, hebben we gekozen om het 'vizier' als logo te nemen aangezien discipline, team work en teaching skills door ons lichaam stromen. Drie skillsets die we elke dag opnieuw inzetten om onze cursisten op de juiste en correcte manier te begeleiden.

Uit deze ervaringen zijn we op zoek gegaan naar andere deskundigen, die zichzelf bewezen hebben in hun skillset, om een all-round kenniscentrum rond beleggen & handelen in diverse financiƫle producten samen te stellen. Ik voorzie de module over cyclisch beleggen in Crypto uit onze beleggersopleiding en ik waak over de kwaliteit van onze opleidingen.

Ik kijk er naar uit jou te verwelkomen in onze opleidingen en community. Want iedereen kan zijn geld laten renderen... Tot snel!

Ik geloof dat ieder persoon financieel onafhankelijker kan worden mits de juiste begeleiding en risicobeheer

Kwalificaties en
methodiek

Achtergrond

Al onze lesgevers en community experts doorlopen een strakke background check aangezien integriteit, vertrouwen en eerlijkheid cruciaal zijn in de wereld van beleggen en handelen. Ook al zijn we geen vermogensbeheerders of beleggingsadviseurs, toch vinden we dit aspect belangrijk aangezien wij al onze leden aanleren om hun eigen vermogen te beheren door middel van een diepe kennis en praktisch inzicht in hun eigen samengesteld beleggingsportfolio.

Ervaring

Onze coaches & educatoren moeten uiteraard voldoende eigen ervaring hebben. Dat is ook de reden waarom we steeds op zoek zijn naar ervaringsdeskundigen die transparant zijn over hun eigen resultaten en ook de juiste mindset hebben om een deel van jouw marktvizier te zijn. Wij zoeken niet naar diploma’s, maar wel naar diep inzicht en goede persoonlijke resultaten op gebied van hun eigen skillset.

Methodologie

Al de lesinhoud wordt constant up-to-date gehouden met de nieuwse ontwikkelingen in de verschillende activaklasses. Wij hebben zowel team members met het juiste kennisniveau over macro-economie, alsook lesgevers met een focus op Technische Analyse & fundamentele Analyse. Samen bieden we jou de juiste kennis en vormen we jou een duidelijk beeld van de markt(en).

Ontmoet onze andere
educatoren

Trading

Jens Coomans

ETF's

Jonas Vermeulen

NFT's

Kristina Dejnega

Aandelen & Macro

Robbe Decostere

DeFi

Nick Zwaneveld

Ontmoet onze Community experts

CryptoCrime
Security

Liande Visscher
Lisscher

Bot trading
Automatisatie

Michel Wuyts

Crypto Mining
FA Crypto

Dimitri Hellemond

Muziek industrie
Royalty investing

Geoffrey Hamerlinck

Spatial Computing Gaming

Sven Van de Perre
Tropos AR

Cryptocurrency
Basis

Tim Van Hulle
Tim's Cryptoclub

Accountancy
Fiscaliteit

Gregory Goossens
TaxPatria

Development
A.I

Kristof Leroux

Jouw doelen
bereiken?

Schrijf nu in voor onze opleiding(en) of word lid van onze exclusieve Community & kenniscentrum!

Volg ons op
TikTok en andere socials