Meteen naar de inhoud

In de opleiding behandelen we ook Cryptocurrency -Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Trading opleiding
Leer deze ambacht

Leer hoe je op een technische en strategische manier leert handelen op de markten.

Door middel van onze to-the-point strategie, persoonlijke opvolging, live trading en community support leren we jou consistent traden met als ultieme doel een goede strike rate te behalen.

Wil je fulltime daytraden, scalptraden op pensioen of swingtraden als side-hustle? We helpen jouw doelen te bereiken en wie weet heb jij wel het verborgen talent om bij de chosen few te horen.

best scorende Trading opleiding van de benelux!

lesgever

Trading

Jens Coomans

Wat zit er inclusief in jouw opleiding?

Duik diep in de essentiële concepten en marktprincipes van trading en leer onze geavanceerde strategie beheersen. 

Onze cursus is gericht op het ontwikkelen van praktische vaardigheden, zodat je zelfverzekerd en doelgericht kunt handelen in verschillende marktomstandigheden.

Een cruciaal aspect van trading is het beheer van risico’s. Leer effectieve strategieën voor risicobeheer die je beschermen tegen grote verliezen en je winsten zo effectief mogelijk optimaliseren.

Ontdek hoe je technische analyse kunt gebruiken om levels en trends te identificeren, prijsacties te begrijpen en potentiële entry en exit mogelijkheden te herkennen. We zullen je laten zien hoe je een complete analyse kan maken op de grafieken.

Begrijp de psychologische aspecten van het traden en leer emotionele discipline te handhaven. Ontwikkel een mindset die je in staat stelt rationele beslissingen te nemen, zelfs onder drukvolle omstandigheden. Trading is geen exacte wetenschap en vergt een sterke mindset.

Afhankelijk van de volumes en regelgeving gebruiken we een specifieke exchange waarvan ook een volledige uitleg wordt voorzien zodat je veilig jouw eerste trades kan gaan plaatsen.

Profiteer van persoonlijke begeleiding en feedback van ervaren traders. Onze educatoren staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het verbeteren van je vaardigheden.

Trading
Daytrading - Scalptrading - Swingtrading

935
  • Inclusief BTW
  • Geen voorkennis nodig
  • Complete opleiding
  • Inclusief kwartaal toegang community kennisbank
  • 1-stop-shop rond trading

Toch liever Live Coaching???
Bekijk dan onze VIP Live pakketten!