Meteen naar de inhoud

-Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico. Meer info bij disclaimer

Cryptocurrency
Cyclisch beleggen

Leer hoe je gefundeerd kan beleggen in cryptocurrency. We begeleiden jou langs alle valkuilen en opportuniteiten van deze innovatieve activa-klasse. Realisme, kapitaalsbescherming & kennis staan voorop.

best scorende Crypto opleiding van de benelux!

Hoofdlesgever

Stephan De Haes

Structuur & lesinhoud

1. Security & opstart

De lessen beginnen steeds bij het aspect ‘security’ waar we alles overlopen op gebied van beveiliging van cryptovaluta & jouw toestel of netwerk. We begeleiden jou ook theoretisch en praktisch bij het instellen van jouw cold storage hardware wallet.

2. Kennis van jouw platform(en)

Jouw beursplatformen  moet je praktisch kunnen gebruiken. We overlopen samen de belangrijkste functies voor jouw doelen en bekijken welke beurzen het interessantste zijn qua veiligheid, kosten en regulatie.

3. Bitcoin & Altcoins

Krijg een begrip van wat Bitcoin, Blockchain en Altcoisn zijn en leer verbanden te leggen met de echte wereld, andere markten en usecases. In deze fase bekijken we ook opportuniteiten zoals ‘Staking’ en ‘Earning’.

4. Strategie en fases van de cyclus

Volg ons stappenplan en bekijk in welke fase van de markt je moet aankopen, en wanneer je best kan verkopen op gebied van cyclisch beleggen. Een volledig uitgewerkte strategie, gebaseerd op jouw persoonlijk beleggersprofiel en met bewezen resultaten.

5. Jouw persoonlijke portfolio opbouw

Tijdens de laatste les, die steeds 1-op1 doorgaat, bekijken we jouw persoonlijke situatie en bespreken we samen welke beslissing jij gaat nemen qua portfolio spreiding, percentage inleg en wanneer je nu zelf het beste aan de slag kan gaan met aan te kopen of te verkopen, afhankelijk van welke fase van de strartegie en de cyclus we ons in bevinden.

Wat zit er inclusief in jouw opleiding?

Bij de trading opleiding krijg je inclusief een kwartaal toegang tot onze MarktVizier community met toegang tot alle activaklasses en kanalen.

De Crypto belegger opleiding bestaat exclusief uit live educatie zodat vraagstelling en interactie mogelijk is. We gaan samen praktisch aan de slag en overlopen alle stappen. De opleiding is toegankelijk voor iedereen zonder enige voorkennis. De mogelijke data van de lessen kan je bekijken onderaan deze pagina.

Tijdens deze sessie overlopen we de praktische kant van de hardware wallet set-up, eerste aankopen/transacties en portfolio verdeling naar de toekomst toe.

Na de live lessen krijg je toegang tot de MarktVizier videozone waar alle lesinhoud praktisch en gestructureerd is opgelijst zodat je makkelijk bepaalde topics kan terugvinden om te herbekijken.

Heb je een technisch probleem, een deel van de lesinhoud die je maar niet begrijpt of een ander probleem? Dan helpen wij jou met plezier verder via persoonlijke berichtgeving of een live video call. Ons doel is dat jij jouw doel bereikt.

Onze lesgevers volgen voor jou dagelijks de ontwikkelingen in de crypto-markt op. Wanneer we onze strategie moeten aanpassen of er dringende aanpassingen moeten gebeuren op gebied van regulaties, belastingen of beurzen, dan doe we steeds update calls. Ook gaan we steeds een herhalingsles inplannen wanneer we een nieuwe fase van de strategie ingaan.

Planning volgende lessen

Indien je op een bepaalde live les niet aanwezig kan zijn, kan je steeds de opname bekijken in de OpleidingZone. Data voor de 1-op-1 worden afgesproken tijdens de groepslessen.

Sessies Groep Januari '24

Schrijf vandaag in!

Populaire opleiding, plaatsen beperkt