Meteen naar de inhoud

In onze opleidingen komt ook Cryptocurrency aan bod -Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico. 

Online Workshop
Start met Crypto!

Volg onze live workshop en leer in een veilige omgeving gratis over Bitcoin en andere Cryptocurrencies. MarktVizier is gekend als een discreet en 'down-to-earth' opleidingcentrum dat met plezier samen met jou de eerste stappen zet richting onderbouwd beleggen in Cryptocurrency.

best scorende opleidingcentrum van de benelux!

Wat kan je verwachten?

Begrijp waar je in wil beleggen

Een workshop die jou de gelijkenissen en verschillen met andere beleggingen uitlegt, jou de essentie leert kennen van Bitcoin en jou leert begrijpen wat al die andere munten buiten Bitcoin nu eigenlijk zijn. Verder bekijken we de huidige stand van zaken van de Crypto markt en wat de opportuniteiten en valkuilen zijn.

Zelf aan de slag gaan

Na de webinar kan je jouw eerste aankoop zelfstandig gaan doen. Je kan reeds voor kleine bedragen beleggen in Crypto, de keuze is aan jou. Op het einde van de workshop is er ook een half uur Vraag en Antwoord voorzien!

Geen voorkennis

Je hebt geen voorkennis nodig over beleggen om deze workshop te volgen. Na de workshop krijg je trouwens noog 1 maand gratis Community toegang waar je terecht kan met jouw ‘nabranders’!

Jouw gids

Stephan De Haes

We zijn er voor jou!

Stephan is reeds 8 jaar full-time crypto belegger, ondernemer en lesgever. Hij heeft talloze fouten gemaakt, maar er ook van geleerd... Daardoor kan hij zijn cursisten beschermen door eigen ervaringen, en begeleidt hij als oprichter van MarktVizier meer dan 200 cursisten op hun pad naar winstgevend beleggen in deze boeiende activaklasse.

Sluit je aan bij honderden
tevreden leden

“Dit bedrijf weet over wat het gaat, alle aspecten worden behandeld en je vragen worden elke keer zonder morren behandeld.”

Marc B.

“Hier moet iedereen zijn gepasseerd om de echte basis mee te hebben en zijn skillset te verhogen.”

Gert V.

“Alles wordt zeer goed uitgelegd en aangeleerd ! De begeleiding is subliem 👌🏻”

Cindy Hoorelbeke