Meteen naar de inhoud

In de opleiding behandelen we ook Cryptocurrency -Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Technische Analyse
voor beleggers

Leer hoe je op een technische manier de grafieken leert lezen van de verschillende markten en activa klasses waarin je belegt.

Door middel van onze to-the-point technische analyse, technieken en community support leren we jou zelf de charts lezen om te begrijpen wanneer het de beste moment is om jouw beleggingen aan te kopen, te verkopen of stop/loss order te plaatsen op winstgevende beleggingen uit jouw portfolio.

Deze opleiding is een eerste stap richting daytrading, maar is in eerste prioriteit volledig tailor-made voor beleggers die hun eigen portfolio, bovenop het fundamentele, ook technisch analytisch willen opvolgen. 

We launchen in Augustus 2024, maar je kan nu reeds inschrijven en jouw plaats garanderen via onderstaande knop!

best scorende opleiding van de benelux!

Jouw coaches

Technische Analyse

Jens Coomans

Gespreid beleggen

Stephan De Haes

Wat zit er inclusief in jouw opleiding?

We starten bij de basisprincipes van de Technische Analyse zoals candlesticks, consolidatie, accumulatie & distributie, Support & Resistance…

Leer werken met TradingView en de verschillende technieken toepassen op de grafiek.

Een cruciaal aspect van trechnische analyse en begrip van de markten is het herkennen van diverse marktstructuren op de grafiek.

Elke belegger moet van zijn diverse beleggingen verschillende prijszones kunnen bepalen in de chart, om zo geavanceerde beleggingsbeslissingen te kunnen maken. We focussen hier vooral op Support en Resistance zones en het bepalen van correcte trends op de hogere timeframes voor beleggers. We  sluiten af met de techniek om de juiste Stop-Loss zones te bepalen bij winstgevende assets.

Inleiding tot de basisprincipes van het Smart Money Concept voor traders. We houden ons aan de basisprincipes die ook praktisch en eenvoudig te gebruiken zijn voor beleggers. We bekijken de Fair Value Gaps en Break Of Structures.

We leren jou gedetailleerd Cycli ontleden.

De aangeleerde technische analyse is van toepassing op diverse activaklasses zoals cryptocurrency, forex, aandelen, edelmetalen…

Na het bekijken van de gehele opleiding heb je de kans om een 1-op-1 call in te plannen met Jens, om al jouw vragen te bespreken en oefeningen te maken.

Technische Analyse
voor beleggers

544
  • Inclusief BTW
  • Geen voorkennis nodig
  • Complete opleiding met focus op beleggers
  • Inclusief kwartaal toegang community kennisbank
  • Live Support in Discord
  • Duidelijke videomodules
  • Inclusief een live 1-op-1 coaching sessie met TA Coach Jens
Popular

Ook interesse in de Specialisatie die Voortbouwt op deze opleiding richting daytrading?