Meteen naar de inhoud

-Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico. Meer info bij disclaimer

Trading cursus
intens & belonend

Een live online opleidingstraject dat jou minimum een half jaar meeneemt op een boeiende en uitdagende reis om consistent & winstgevend te leren handelen.

De best scorende Trading opleiding van de benelux!

Hoofdlesgevers Trading

trading Essentials

Stephan De Haes

Trading Professional

Jens Coomans

Wat kan je van ons verwachten?

Praktijkgericht

Bij marktvizier hebben we vele jaren ervaring in het lesgeven en overbrengen van toch wel vaak complexe materie. Toen we in ’19 onze opleiding samenstelden zag die er helemaal anders uit dan nu, bijna 5 jaar later. Mettertijd hebben we aanpassingen gedaan in onze manier van lesgeven omdat we zelf ook beter begrepen hoe je het beste op een vatbare manier trading kan aanleren aan cursisten die geen ervaring hebben. Dit heeft er voor gezorgd dat onze focus heel sterk op het persoonlijke aspect ligt, en de tijd die we in onze lessen vrijmaken om jou ook interactief te laten oefenen. Dit zorgt voor een snellere leercurve bij iedere leerling.

Gestructureerd

Onze trading opleiding is opgedeeld in twee grote onderdelen waar we tussenin de lessen onze cursisten de tijd geven om praktisch te  gaan oefenen met de technische analyse en wij hun oefeningen persoonlijk dagelijks verbeteren. Deze structuur zorgt voor minder frustratie en een snellere opbouw van trading discipline en motivatie.

Persoonlijk & live

De lessen zijn altijd live. We werken met maximum 6 clienten in 1 traject waarbij we de focus kunnen leggen op ieders persoonlijke leercurve en werkpuntjes. We bieden ook wekelijkse live trading sessies aan en 3-maandelijkse live charting oefensessies voor al onze cursisten. Zo blijven we jou ook pushen om vol te houden en te leren van mekaar. Samen traden is een must voor elke beginnende trader, en zelfs voor ons, de educators. Want uiteraard traden wij zelf ook mee.

Structuur & lesinhoud

1. Basis & concepten

Alles valt en staat bij jouw basis en undamenten. Ontdek alle termen, concepten, trading stijlen wanneer je voor het eerst aan de slag gaat. Mindset is ook een onderdeel van deze fase in jouw traject.

2. Kennis van jouw platform(en)

Jouw beursplatformen en trading software moet je van binnen en buiten kennen. We overlopen samen elke functie en bekijken welke beurzen het interessantste zijn qua veiligheid, kosten en regulatie.

3. De juiste Technische analyse

Het meest cruciale aspect van de opleiding is gebruik maken van het juiste soort techniek. Er zijn honderden manieren om technische analyse uit te voeren maar focus op 1 specifieke techniek en word hier een meester in. Bij marktvizier focussen we vooral op ‘naked trading’ TA op prijsactie en liquiditeitszones.

4. risk management en portfolio beheer

Het onderdeel waar bij de meeste ervaren technisch analisten het pijnpunt ligt. Een sterk gestructureerd risk management en portfolio beheer. Onze lesgever Jens heeft zich hier in verdiept en dit is het laatste puzzelstuk dat er voor zorgt dat de consistentie, controle van emoties en winst in jouw vizier komen.

5. Consistent winstgevend traden

Door middel van onze to-the-point strategie, constante opvolging, live trading, community support en update lessen leren we jou consistent traden met een goede strike rate op maandbasis. Wil je full-time daytraden, scalptraden op pensioen  of swingtraden als side-hussle? We helpen je jouw doel te bereiken.

Wat zit er inclusief in jouw opleiding?

Bij de trading opleiding krijg je inclusief een kwartaal toegang tot onze MarktVizier community met toegang tot alle activaklasses en kanalen.

De trading opleiding bestaat exclusief uit live educatie zodat vraagstelling en interactie mogelijk is. Je gaat zelf actief aan het oefenen, ook tijdens de lessen. Uit onze ervaring is dit de enige juiste manier om een succesvol trader te worden. De mogelijke data van de lessen kan je bekijken in onze online agenda.

Dagelijks wordt jouw praktisch werk op de grafieken verbeterd. Op die manier kunnen we jouw groei persoonlijk opvolgen en oefeningen aanbieden aangepast naar jouw eigen niveau en persoonlijke leercurve.

Na de live lessen krijg je toegang tot de MarktVizier videozone waar alle lesinhoud praktisch en gestructureerd is opgelijst zodat je makkelijk bepaalde topics kan terugvinden om te herbekijken.

Heb je een technisch probleem, een deel van de lesinhoud die je maar niet begrijpt of een ander probleem? Dan helpen wij jou met plezier verder via persoonlijke berichtgeving of een live video call. Ons doel is dat jij jouw doel bereikt.

Onze lesgevers leren zelf nog elke dag bij door extra ervaringen of opleidingen die we volgen. Wanneer we tradingskills aanleren die voor iedereen een meerwaarde zijn, geven we een update les om een bepaalde techniek te integreren in onze trading strategie. Je krijgt ook toegang tot exclusieve kanalen voor cursisten in de MarktVizier community waar je specifieke vragen kan stellen over de aangeleerde technieken & strategie.

Trading Essentials

Volgende groep: April 2024

In dit fundamenteel en technisch onderdeel leer je de ultieme basis tot en met de Basistechnieken Spot Trading. 

Trading Pro

Enkel toegankelijk na het volgen van de Trading Essentials opleiding!

De cruciale aanvulling op de essentials met de focus op Futures en risk management. Live trading en in-depth technieken gegarandeerd!

Tijdelijke promotie!
ALL-IN TRADING

-5% korting op beide trading opleidingen (-105€) + 6 maanden community toegang

Welkom in onze
Traders hub!

“Dit bedrijf weet over wat het gaat, alle aspecten worden behandeld en je vragen worden elke keer zonder morren behandeld.”

Marc B.

“Hier moet iedereen zijn gepasseerd om de echte basis mee te hebben en zijn skillset te verhogen.”

Gert V.

“Alles wordt zeer goed uitgelegd en aangeleerd ! De begeleiding is subliem 👌🏻

Cindy Hoorelbeke