Meteen naar de inhoud

Live Webinars
Registreer nu!

Registreer nu voor onze exclusieve live webinar(s) over beleggen, besparen of traden. Toegankelijk voor deelnemers van elk niveau.

best scorende Platform van de benelux!

Webinar 1: Beleggen kan iedereen!

Donderdag 14/12/23 om 20.30

In deze Webinar geven 2 MarktVizier Educatoren jouw een diepgaande uiteenzetting over hoe je het beste aan de slag kan gaan als 'Gespreid Belegger'.

We overlopen verschillende Activaklasses zoals Aandelen, CryptoCurrency, ETF's, Edelmetalen en meer...
We bieden jou een basiskennis over deze opportuniteiten zodat je op het einde van de les perfect weet wat je realistisch kan verwachten en hoe je nu zelf het beste kan spreiden, afhankelijk van jouw eigen risicoprofiel.

- Aim To Profit-

Webinar 2: Zit er een trader in jou?

Donderdag 07/12/23 om 20.30

In deze Webinar geven 2 MarktVizier Educatoren jouw een diepgaande uiteenzetting over wat je realistisch kan verwachten wanneer je start met 'Trading'.

We overlopen verschillende soorten trading zoals Spot & Futures trading en bieden jou een basiskennis aan over Risico management en Realistische doelstellingen...

We geven jou ook een introductie tot Technische analyse en geven jou een ECHTE kijk in het leven van een trader, zonder fantasie en Get-Rich-Quick mentaliteit.

- Aim To Profit-

Webinar 3: Zit er een trader in jou?

Eerste editie : 16/11/23 - 20.30

In deze gratis Spoedcursus geeft Stephan De Haes jou op een half uur al de cruciale basis om met enige kennis aan de slag te gaan met beleggen in CryptoCurrency.

We overlopen de basis Security maatregelen en geven jou een eerste inzicht in wat Bitcoin en Altcoins zijn en wat die vaak besproken 'Bitcoin Cyclus' nu net is.

Om af te sluiten bekijken we enkele beurzen die Belgen en Nederlanders kunnen gebruiken.

- Aim To Profit-

Elke deelnemer krijgt na de Live Webinar 1 maand gratis Community toegang (twv 35 €)!